FOOD – Supersnel en gezond rood fruit ijs

Supersnel en gezond rood fruit ijs
Dit supernel en gezond rood fruit ijs recept is zeker het makkelijkste recept dat ik met jullie heb gedeeld, maar juist om die reden wil ik dit jullie niet onthouden. Met maar drie ingrediënten en zonder ijsmachine maak je dit supersnelle en gezonde rood fruit ijs..

Dieprviesfruit is altijd handig om in huis te hebben! Ik koop vaak grote zakken met rood fruit bij de Lidl, maar ook andere supermarkten als de AH en Jumbo verkopen verschillende soorten diepvriesfruit. Dit ijsrecept is bewust zonder banaan, omdat ik dit vaak niet in de diepvries heb zitten.

Ingrediënten rood fruit ijs: 
– 250 gram diepvries rood fruit
– 2 a 3 el magere kwark
– 1 el honing

Materiaal:
– Keukenmachine

Bereidingswijze rood fruit ijs:
Doe alle ingrediënten in de keukenmachine en laat deze draaien totdat er een romige massa ontstaat. Overscheppen in een schaaltje en genieten maar!

Natuurlijk kan je ook voor ander dieprviesfruit kiezen, zoals bijvoorbeeld mango of  alleen frambozen. Of de honing vervangen door een ander zoetmiddel.

Voedingswaarde:
182 kcal, 2 gr vet, 9 gr eiwit, 28 gr koolhydraten.

Ik ben erg benieuwd wat jij van dit recept vind! Laat het me weten in een comment! Zelf heb ik er spijt van dit ik dit supersnelle en gezond rood fruit ijs nooit eerder heb geprobeerd, echt een aanrader!


Nathalie

5 gedachtes over “FOOD – Supersnel en gezond rood fruit ijs

    • Lekker! Ik heb geen eiwitpoeder in huis… Wil het wel aan gaan schaffen? Waar koop jij de jouwe altijd? Tips? Mango banaan lijkt me een lekkere zomerse combi! En al zoet van zichzelf!

      • Die van mij koop ik tot nu toe altijd bij de Body & fit shop: rijstproteine heet het. Je hebt het ook van hennep .. dit zijn plantaardige varianten maar je kunt ook gewone why ofzo doen maar daar ben ik zelf niet zo’n fan van. Ja inderdaad zoet genoeg 🙂

  1. Pingback: FOOD – Eetdagboek juni 2015 | Nana

Plaats een reactie