LIFE – Studie, de BBG en volop genieten

LIFE april
Het is alweer even geleden dat ik een stukje heb geschreven over mijn leventje, omdat mijn leven de afgelopen maanden best is veranderd vond ik het wel weer tijd om jullie een korte update te geven…

Ik woon al bijna een half jaar samen! De eerste maanden liep ik stage en was ik weinig thuis, ondertussen heb ik mijn stage al even afgerond (met een 8!!) en zit de eerste schoolperiode er bijna op! Het studentenleventje was weer even wennen.. Tijdens mijn stage keek ik uit naar de vrije tijd die bij het schoolleven komt kijken, maar ondertussen ben ik me ook weer bewust van de stress die hierbij hoort.

Het plannen van het huishouden, mijn studie, sporten, mijn bijbaantjes en vrije tijd vergt toch best veel! Ik geniet ervan hoor en samen met mijn favoriete to do applicatie Swipes kom ik mijn dagen prima door.

De laatste weken ben ik ontzettend druk geweest met het afronden van schoolopdrachten, wat ervoor heeft gezorgd dat ik mijn blog iets verwaarloosd heb. Gelukkig zit de periode er bijna op en komen er nu wat rustigere weken aan.

Ondertussen houd ik me ook bezig met de Bikini Body Guide en heb ik nog geen training gemist!

Ondanks alle drukte heb ik de afgelopen week toch wat momenten kunnen vinden om van het prachtige lenteweer te genieten. Wauw, wat doet dit me goed!! Op dit soort momenten ben ik blij dat mijn stage erop zit en ik zelf mijn dagen in kan delen. Ik merk echt dat ik opleef van het mooie weer en de lange dagen. En dat komt goed uit, want met slechts nuttig bezig zijn van 9 tot 5 uur kom ik er op dit moment niet.

De komende week ben ik vrij en heb ik stiekem al best een lange to do lijst met taken die ik de afgelopen weken voor me uit heb geschoven.. Een grote voorjaarsschoonmaak, nieuwe plannen doorvoeren met mijn blog, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Natuurlijk hoop ik ook de komende week weer te kunnen genieten van het mooie weer dat wordt voorspelt.

Hoe is jouw leven op dit moment? Deel jij liever je eigen tijd in? Of heb je meer behoefte aan vastigheid?


Nathalie

Advertenties

3 gedachtes over “LIFE – Studie, de BBG en volop genieten

    • Dankjewel! Ja ik heb heel wat apps geprobeerd, maar Swipes werkt voor mij het fijnst. Heel makkelijk taken toevoegen en per dag en tijd in te plannen.

  1. Wat een mooi cijfer voor stage! Het weer is nu echt super fijn en motiverend om te gaan sporten. Geniet van je vrije week!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s