MOTIVATION MONDAY – Perfecte billen

Motivation Monday wk2

Het is weer maandag en dat betekent de tweede Motivation Monday! Ik moet altijd wel lachen om deze quote, maar zo is het wel.. Het is niet makkelijk, het komt niet vanzelf. Maar het is het waard!! Aan de slag dus!

Zelf heb ik dit moment ontzettend spierpijn in mijn bovenbenen en billen door mijn workout van zaterdag! Vanzelfsprekend wil ik dit gevoel graag met jullie delen! (;

Online zijn er ontzettend veel oefeningen te vinden. Hieronder wat inspiratie:

Workout video’s
Er zijn op YouTube echt eindeloos veel workout video’s te vinden! Zo ook voor het creëren van die strakke billen. Mijn twee favorieten van dit moment:

Blogilates 10 Min Butt Lift Challenge: Cassey blijft bij mij altijd favoriet met haar uitdagende workout video’s. Met haar eindeloze enthousiasme en fijne muziek sleept ze je zo door de oefeningen heen. En je hoeft voor deze video maar 10 minuten van je dag vrij te maken, ideaal toch?

Tone It Up Love Your Booty Routine: Ook de meiden van Tone It Up hebben een YouTube account vol fijne workout series! Ook deze workout neemt maar 10 minuten van je tijd in beslag. Let op: Katrina maakt wel gebruik van dumbells. Vind ik extra uitdagend, maar je moet deze dan natuurlijk wel in je bezit hebben!

30 Day Challenge
De 30 dagen challenges online zijn erg populair en niet voor niets! Het kost je weinig tijd, maar zo’n challenge zorgt er wel voor dat je houvast hebt door het duidelijke schema. En die paar minuten per dag moet lukken toch?

30 Day Booty Short Challenge Fitgirlcode

Fitgirlcode Booty Shorts Challenge: Is dit de motivatie die je nodig hebt? Ga dan voor een leuke 30 day challenge! Zoals de 30 Day Booty Shorts Challenge van Fitgirlcode.

Heb jij weer genoeg motivatie om deze week sportief te beginnen?


Nathalie

Advertenties

8 gedachtes over “MOTIVATION MONDAY – Perfecte billen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s