HOME – Klus update #6

Klus update 6

Alweer een nieuwe week. De weken vliegen voorbij, maar dat betekend ook dat de uiteindelijke verhuisdatum steeds dichterbij komt..

Maandag
Ik ben vanavond bezig geweest met het verven van het traphek. Nu ook de tweede laag erop zit is ook de voorzolder af. Ook is de slaapkamermuur voor de tweede keer geverfd, dus de slaapkamer is ook af! Leuk, leuk! Ben er erg blij mee!!

Dinsdag
Helaas ging de XCO les ook deze week niet door.. Omdat ik het nu wel op tijd te horen kreeg besloot ik deze week de sportschool over te slaan en te helpen in ons huisje. Vanavond was zo’n avond waarop iedereen druk bezig is geweest met van alles en nog wat..

Woensdag
Onze ‘vrije’ avond. Wij zijn naar de bouwmarkt geweest met een flinke boodschappenlijst. Vervelend dat er zoveel tijd gaat zitten in die bezoekjes aan de bouwmarkt, maar ja het moet nu eenmaal gebeuren. Gelukkig zijn we wel goed geslaagd!! Nu nog hopen dat mijn vader hier ook zo over denkt.. we zullen het morgen wel horen.

Donderdag
Aan de slag met al onze nieuwe aankopen. We hebben bijna alles goed meegenomen bij de bouwmarkt! Vanavond beginnen we dus met het aansluiten van de stopcontacten in de woonkamer.

photogrid3xklusupdate6-2

Vrijdag
Iedereen is het zat en dus besluiten we een vrije avond te nemen! Het is gewoon raar om een avond helemaal niets te ‘moeten’. Met een kopje thee op de bank dus!

Zaterdag
Zoals ik al zei hadden we BIJNA alles goed ingekocht en dus moesten we vanochtend nog een bezoekje brengen aan de bouwmarkt. De elektriciën kwam vandaag voor het aanleggen van een nieuwe stoppenkast. Ik ben met mams op zolder aan de slag gegaan met het leggen van de plinten, nu is de zolder dus echt, echt af! Oja, ook de wasmachine is vandaag geleverd! En we hebben ons wifi aangesloten!

photogrid3xklusupdate6-1

En zo zijn we alweer aan het einde gekomen van week zes.. De komende weken moeten er heel veel kleine dingen gedaan worden. De grote ‘projecten’ die er nog aan komen zijn het verven van de trappen (help) en het laten opschuren en in de olie zetten van de houten vloer van beneden.


Nathalie

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s