LIKES – Loods 5

Voor de interieur liefhebbers is Loods 5 echt een winkel die je moet kennen! Hip, origineel en dus echt een bezoekje waard.

Loods 5

Op de ‘over ons’ pagina op de Loods 5 website is te lezen dat de eerste Loods 5 winkel al is geopend in 1999, ik leerde de winkel pas kennen toen deze een nieuwe vestiging in Sliedrecht opende in het oude pand van Ikea. Destijds was ik teleurgesteld dat Ikea wegging, maar na mijn eerste bezoekje aan Loods 5 was deze teleurstelling direct omgeslagen naar enthousiasme!

Want wat heeft Loods 5 een fijn en origineel concept! In de winkel is alles te vinden op het gebied van interieur en wonen. Denk aan accessoires, badkamer, keuken, huishouden, slapen en buiten artikelen. Loods 5 verkoopt naast het eigen merk ook veel verschillende andere merken. En er is een vintage afdeling in de winkel.

Naast deze vestiging in Sliedrecht zit er ook een vestiging in Zaandam. En er opent binnenkort een derde Loods 5 winkel in Amersfoort!

Zelf vind ik Loods 5 altijd ontzettend fijn om inspiratie op te doen en om mooie en originele woonaccessoires te kopen. Ik kan er nog heel veel over vertellen, maar ik zou gewoon eens langs gaan!! Echt een enorme aanrader wat mij betreft!

Ook leuk: Loods 5 op instagram, voor online wooninspiratie!

Wat vind jij van Loods 5?


Nathalie

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s