LIFE – Feestje voor oranje

Feestje voor oranje

Goedemorgen! Dat is fijn wakker worden zo. Winnen van Australië met 2-3 en dat betekend dat Nederland door is! Een bijzonder WK tot nu toe..

Ik had dinsdag al half met een vriendinnetje afgesproken om in de kroeg te gaan kijken naar de wedstrijd tussen Nederland en Australië. Helaas moest zij tot 6 uur werken. Waarom beginnen die wedstrijden dan ook zo vroeg?! Daarom de eerste helft maar thuis op de bank gekeken! Met een bakje oranjevla, jummm. Een eerste helft die om te huilen was, snel vergeten dus..!

In de rust samen met zusje zo snel mogelijk naar de kroeg gefietst om daar met nieuwe moed verder te kijken! En hoe!! Heerlijk met z’n alle juichen bij ieder doelpunt.. en de herhaling.. en de herhaling.. En dat nog een keer bij doelpunt nummer 3. Genieten toch!

Het bleef spannend tot de laatste minuten, maar we hebben met 3-2 gewonnen van Australië! En daarmee zijn we met één been door naar de achtste finales. Natuurlijk moest dit naderhand even gevierd worden! Gezellig nog een drankje na met zusje en vriendinnetje en genieten van de vrolijke oranje stemming.

En het nieuws wordt nog beter, doordat Chili gisteren heeft gewonnen van Spanje met 2-0 en Spanje er hierdoor uit ligt (wie had dat ooit gedacht?!), is Nederland zeker door naar de volgende ronde! Dit betekend dat de oranjekoorts nog even aan gaat houden en dat ik op zoek moet naar een oranje-kledingstuk. Kan niet meer zonder verschijnen toch?!

Eenmaal weer thuis met een oranjetaartje nog gevierd dat mijn zusje geslaagd is voor haar MBO. Trots! Niet zo’n gezond daagje zo, maar ach soms moeten dingen gewoon even goed gevierd worden..

Maandag 23 juli spelen wij om 18:00 uur tegen Chili, wie wordt nummer 1 in poule B?

Hoe hebben jullie deze overwinning gevierd? En wie denk jij dat er maandag gaat winnen, Nederland of Chili? Hoe dan ook wij zijn door, dus ik ben blij!!


Nathalie

Advertenties

2 gedachtes over “LIFE – Feestje voor oranje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s